Beko çamaşır makinelerinin kullanıcıyı arıza konusunda uyaran ve arıza tespitinde yardımcı olan hata kodları var, bu kodlar her zaman doğru arızayı vermese de arızanın nereden kaynaklandığı konusunda bizlere bilgi vermektedir . BEKO servis olarak son kullanıcıya kolaylık olması açısından beko servis hata kodlarını sıraladık. Umarız yardımcı olabilmişizdir. Son kullanıcılar beko servisimizi arayarak sıkça sorulan sorular içinde bazılarını sıraladık.

Beko çamaşır makinesi arızaları ve problemler genel olarak bu şekildedir. Kullanıcılar Beko servisi mizi arayarak beko çamaşır makinası arıza yaptığı için panik yaparlar. Hiç panik yapmaya gerek yok çünkü arızalar konusunda tecrubeli ekip arkadaşlarımız hem garantili hemde ekonomik çözüm sunarlar. Buca beko servis olarak kullanıcılarımızın yanındayız. Şimdi arıza kodlarını aşağıda size sunuyoruz,arıza kodlarının bazıları servis çağırmanızı gerektirir unutmayın.

E1 HATA KODU- NTC HATASI

Beko marka çamaşır makinelerinde E1 hatası ntc sensör de oluşan bir hatadır. Ölçme işlemini gerektiği kadar yerine getiremiyor demektir. Bu hata kodu servis çağırmanızı gerektirir

E2 HATA KODU- ISITICI HATASI

Beko marka çamaşrı makinesi E2 hata kodu verirse ısıtıcı arızaya geçmiştir. Eliniz yatkın değil ise lütfen servisimizle irtibata geçiniz.

E3 HATA KODU- ISI HATASI

Sürekli ısı var demektir,yani ı ile ilgili sorundur

E4 HATA KODU- SU SORUNU

Beko çamaşır makinesi su almıyor demektir,

Su giriş bağlantılarını kontrol ediniz. Suyun vanasını kontrol ediniz. Suyun var olup olmadığını ve makinenin suyu alıp almadığını kontrol ediniz. Beko marka çamaşır makinenizin su giriş bağlantı yerini temizleyiniz. Bütün bunları yaptığınızda düzelmiyorsa beko servisine ulaşınız.

E5 HATA KODU- DİRENAJ HATASI

Pompa filtresi tıkanmış olabilir, kontrol kartı arızası olabilir, bu hata kodu servis gerektirir

E6 HATA KODU- MOTOR PROBLEMİ

Makinenin motorunda oluşan bir arıza demektir , bu sorun mutlaka servis gerektirir servisimize başvurun.

E7 HATA KODU – SENSÖR HATASI

Sensör de kaynaklanan hata ile alakalı bir sorun oluşmuştur.

E8 HATA KODU – SU SORUNU

Makine yeterince su dolduramıyor . başkaca sebeplerde olabilir.

E9 HATA KODU – KİLİT HATASI

Beko çamaşır makinesinin kilidi arıza yapmış olabilir . kilit arızaları genelde değişim yapılarak giderilir,kilit arızası oluşunca makinenin kapağı kapanmadığı için makine programa geçemez dolayısıyla makine çalışmaz.

E10 HATASI- KİLİT SIKIŞMASI

Bu hata kodu bir önceki E9 Hatasıyla hemen hemen aynıdır. Kilitle ilgili olduğu için sıkışma olmuştur tamir olsa dahi yine kısa sürede aynı hatayı verecektir o yüzden mutlaka kilidin değişmesi gerekmektedir. Bu arızada yine servis çağırmanızı gerektirir.

E11 HATA KODU- MOTOR ARIZA

Motorla ilgili tüm arızalar kesinlikle servis çağırmadan müdahale etmeyiniz. Aksi halde daha büyük arızalara neden olabilirsiniz.

E17 HATA KODU- KÖPÜK HATASI

Makinenizde çok fazla köpük oluşmuştur. Bu hatalar kalitesiz deterjan yada el yapımı deterjan veya bulaşık deterjanı kullanan tüketicilerde olur. Çözüm olarak makinenizi birkaç defa deterjan koymadan çalıştırınız , köpük gidene kadar yıkamaya devam ediniz.

E18 HATA KODU- SIKMA SORUNU

Makine sıkmaya geldiğinde görevini yerine getiremiyor ve hataya geçiyor. Makineyi kapatıp tekrar başlatın düzelmez ise beko servisine servis talebi oluşturmanız gerektirir.

Beko marka çamaşır makinelerini nasıl kullanmalıyız?

Beko Çamaşır makinesi servisleri olarak sizlere bir kaç bilgi vermek istiyoruz. Makinenizi çalıştırmadan önce içine atacağımız elbiselerin ceplerini kontrol etmeyi unutmayalım , metal olan her şey  beko çamaşır makinesine zarar vermektedir, kemer, toka ,bozuk paralar bunun gibi küçük metaller maalesef en sık yaşadığımız problemlerdir , çamaşır makinenizi doldururken ustten dört parmak olacak şekilde boşluk bırakın tam olarak tıka basa doldurmak beko çamaşır makinenizde değişik arızalara sebep olabilir . Arıza durumunda

Buca servis olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın

Servisimiz uzman ekipler tarafından hizmet vermektedir. Yapılan tüm onarım ve tamiratlar 1 yıl garantilidir. Servisimiz İzmir bölgesi içinde hizmet vermektedir .

Memnuniyetiniz bizim için çok değerlidir,

Beko çamaşır makinesi servisi olarak sizleri önemsiyoruz

Call Now ButtonTıkla Servis Çağır