İzmir Konak Kombi Servisi

İzmir Konak kombi özel servisi hizmetimiz sayesinde kombi arızaları konusunda endişe etmenize gerek kalmayacak. Kombiler marka ve model fark etmeksizin sıkça arızalanabilirler. Bu arızalardan en iyi şekilde kurtulmaları için profesyonel ellere emanet edilmeleri gerekir. Kişilerin bilgi sahibi olmadan kombileri onarmaya çalışmaları ne yazık ki daha kötü durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle kişilerin işi bilen kişilere kombilerini emanet etmesi gerekecektir. Kombi servisi hizmetini güler yüzle ve büyük bir çalışkanlıkla vermekteyiz. İnsanların en iyi kaliteden hizmete sahip olması için her geçen gün hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Verdiğimiz hizmetlerden şimdiye kadar çalıştığımız bütün müşterilerimiz memnun kaldıklarını dile getirmişlerdir.

Kombi Arızaları Nelerdir?

İzmir Konak kombi tamiri yaptırmak isteyen kişiler farklı nedenlerden dolayı tamir almak isteyebilirler. En sık görülen arızalar arasında şunlar yer almaktadır:

  • Kombiden sıcak su gelmemesi,
  • Kombinin ses yaması,
  • Kombiden su kaçması,
  • Kombiden su akması,
  • Peteklerin üstünün sıcak altının soğuk olması,
  • Sıcak suyun açılması halinde peteklerin çok ısınması,
  • Kombinin patlamalı yanması,
  • Kombinin çalışıp ısı vermemesi gibi durumlardan dolayı bizimle iletişime geçmek isteyebilirsiniz.

Kombi arızaları kullanıcı hatasından olabileceği gibi kişilerin dışında makine özelliklerinden de kaynaklanabilmektedir. Hangi nedenden kaynaklandığının bir önemi olmaksızın bütün hatalar için servisimizden hizmet alabilirsiniz.

Kombim Çalışıyor Ancak Isı Vermiyor

İzmir Konak kombi servisi telefon numarası aramanız için en ideal zaman kombinizin arızalandığını anladığınız andır. Kombiniz çalışır görünmesi halinde yine de ısı vermiyor olabilir. Bu durumla sık karşılaşılmaktadır. Buna sebep olan neden ne olursa olsun hemen bizi arayabilirsiniz. Kaloriferlere sıcaklığın gidebilmesini sağlayan ve dönüş hattında yer alan filtrelerde sıkça tıkanma meydana geldiği bilinmektedir. Bu sorun görüldüğü zaman botu hatlarının, filtrelerin ya da peteklerin temizlenmesi gerekebilir. Bu şekilde tıkanmalar giderilmiş olur. Vanaların kapalı olmasına da dikkat etmek gerekir. Teknik servis olarak kombinizin çalışması halinde ısı vermemesi sorununa çözüm getirebiliriz. Hem de bunu cep dostu fiyatlardan yapacağımızdan asla para konusunda endişe etmenize gerek kalmaz.

Kombi Patlamalı Yanıyor, Ne Yapmalıyım?

İzmir Konak kombi yedek parça uzmanı olan şirketimiz sizlere her zaman en iyi hizmet ve servisi sunmak için var. Kombinin yanması esnasında ufak da olsa gecikme olması halinde kombide gaz birikmesi sorunu görülmektedir. Bununla birlikte şiddetli yanma da görülebilir. Derhal gaz ve çakmak ayarlarının kontrol edilmesi gerekir. Eğer kombinin bakımlarını yapmayı aksatmazsanız bu ve benzeri durumlarla karşılaşma ihtimaliniz en aza inmiş olur. Bizimle iletişime geçerek bakımlar yaptırabilirsiniz. En iyi çözüm en baştan gerekli olan önlemleri almaktır. Bakım yaptırmak bu önlemi almanızı sağlar. Kombinizin çalışmasını düzenler. Kombi sorunlarının meydana gelmemesi için gerekli zemini oluşturur. Yetkili servisimiz uzman kadrosu ile kısa sürede ve paradan tasarruf ederek bakım yaptırmanız konusunda sizlere en iyi hizmeti vereceğini garanti ediyor. Hemen bizimle iletişime geçerek randevunuzu alın, boş yere kombi arızalarıyla uğraşmak zorunda kalmayın.

Kombi Açıldığı Zaman Petekler Çok Isınıyor

İzmir Konak kombi tamir ustası ekibimizle kombilere dair aklınıza gelen her türlü soruna kısa sürede ve etkili şekilde çözüm buluyoruz. Kombinin açılması halinde petekler gereğinden fazla ısınabilir. Bu durumda kişiler iç mekanda arzu ettikleri konforu bulmakta zorlanabilirler. Kombide eğer ki sıcak su kullanımı esnasında fazla ısınma olursa, bunun nedeni sıcak suyun açılmasıyla birlikte cihazın kalorifer kısmında kapanmanın tam olarak gerçekleştirmemesidir. Normal şartlarda musluğa gidecek olan suyla kalorifere gidecek olan su aynı değildir. Ancak herhangi bir sorun olduğu zaman su akışında bazı dengesizlikler meydana gelir. Bu dengesizliklerden dolayı da aşırı ısınma sorunu ortaya çıkar. Yetkili servisimiz bu dengesizliğin düzelmesi için elinden geleni yapar. Önce sorun tespiti yapılır. Her kombinde görülen durum aynı olsa bile altta yatan neden aynı olmayabilir. Altta yatan nedene göre uygun tamir yapılması gerekir. Bir kombide işe yarayan yöntem diğer kombide işe yaramayabilir.

Kombinin Su Kaçırması Durumu

İzmir Konak kombi servis hizmetini almak isteyen kişilerin pek çoğu kombilerinin su kaçırması sorunundan şikayetçi olmaktadırlar. Böyle bir sorunla karşılaşıldığı zaman normalden fazla su sisteme pompalanmış olabilir. Normalde su basıncı 1.5 bar olmalıdır. Bunun üzerinde su basıncının artması da su kaçırması problemine neden olabilir. Kombinin sistemsel anlamda tesisatında görülen sorunlar da buna neden olabilir. Eğer hava tahliye borusu sıkıntıdaysa ya da genleşme tankında problem varsa bu sorunlar ne yazık ki görülecektir. Bu tür bir durumda hemen bizimle iletişime geçmeniz en iyisi olacaktır. Bu gibi durumlar zamanla birlikte daha kötüleşebilir. Bunun olmasını istemezsiniz. Bu nedenle kombiniz su kaçırırsa hemen bizimle iletişime geçerek bu soruna en başından çözüm bulun. Uzman ekibimiz sorunu tespit ederek gerekli tamirleri yapacaktır.

Kombiden Sıcak Su Gelmemesi Durumu

Bazı kombilerin çalışma durumunda olmasına rağmen yine de sıcak su alamama problemi olabilir. Bu durumda kalorifer sistemi ile musluktan gelecek olan su ayrışmasında bir problem olmasından bahsetmek mümkündür. Bu ayrışmayı yapmakta görevli olan herhangi bir organda problem yaşanabilir. Üç yollu vanada bir problem olması halinde bu sorun ortaya çıkabilir. Kombiden sıcak su gelmediği zaman endişe etmenize gerek yok. Çünkü bu sorunu çözebiliriz. Musluktan scak su alma sorunundan tutun da kombinin suyu fazla vermesi gibi durumlara kadar aklınıza gelen her türlü kombi sorunlarında sizlere gerekli olan desteği veririz. Desteğimiz sayesinde kombi sorunları konusunda asla endişe etmenize gerek kalmaz. Kombi çalışma sorunlarını çözerek bu sorunlara kalıcı çözümler üretiriz. Aklınız kombide kalmasın, biz gerekeni sizin için yapıyoruz!

Hizmet Verilen kombi Markaları

Servisimiz Türkiye genelinde kullanımı tercih edilen kombi markalarının hepsi için hizmet vermektedir. Hizmet verilen kombi markaları arasında şunlar yer alır:

  • Daikin kombiler,
  • Viessmann kombiler,
  • Baymak kombiler,
  • Bosch kombiler,
  • Demirdöküm kombiler,
  • ECA kombiler,
  • Buderus kombiler,
  • Vaillant kombiler ve diğer kombi markaları için gerekli olan desteği şirketimizden bulabilirsiniz.

Hem de destek almak için servet ödemeniz istenmez. Uygun fiyatlardan farklı markalı kombiler için yetkili servis hizmeti alabileceksiniz. Kombiler markaları ve modelleri ne olursa olsun arıza yapabilirler. Kimi arızalar kullanıcıdan kaynaklansa da bazı arızalar makine kendi donanımlarından kaynaklanmaktadır. Kaynak ve marka, model fark etmeksizin bizimle iletişime geçerek kombi problemlerine bir son verebilirsiniz.

Kombim Arızalandı, Ne Yapmalıyım?

Kombiniz arızalandığı zaman yapmanız gereken ilk şey bizimle iletişime geçmek olacaktır. Kombiniz arızalandığında kendi başınıza duruma müdahale etmeye çalışmanız durumun daha kötü hale gelmesine neden olabilir. Bu nedenle tavsiye edilmez. İzmir Konak kombi servisi fiyatları şirketimiz tarafından size en uygun aralıkta sunulmaktadır. Bu sayede cebinizden çok para çıkarmanıza gerek kalmadan tamir yaptırmanın mümkün olduğunu göreceksiniz. Yüksek kaliteli hizmet almak herkesin hakkı. Bu nedenle herkese kaliteyi ulaştırıyoruz. Kombinizin arızalanması halinde uygun fiyatlı hizmetlerimizden hemen siz de yararlanmaya başlayabilirsiniz! Hem de tam da istediğiniz fiyatlardan ödeyerek!

Call Now ButtonTıkla Servis Çağır