İzmir Balçova Buzdolabı Servisi

İzmir Balçova buzdolabı özel servisi hizmetimiz sayesinde buzdolabında karşılaştığınız sıkıntıları artık dert etmenize gerek kalmayacak. Sunduğumuz kaliteli, güvenli be hızlı hizmetler sayesinde memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti en değer verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Siz değerli müşterilerimizin sorunlarını tespit ederek  bu sorunlara en iyi çözümleri sunduğumuzdan emin oluyoruz. Buzdolapları her evde ve iş yerlerinde bulunuyor. İçindeki yiyeceklerin sağlıklı ve uzun süre dayanmasını sağlayan buzdolapları olmazsa olmazlar arasında yer alır. Buzdolabı olmayan bir ev ya da iş yeri düşünülemez. Buzdolaplarının arızalnaması halinde acil müdahale edilmesi gerekir. Bunun için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Uzman ekip kadromuz, sahip olduğu teknolojik donanımlar ve bilgi birikimleri ile emrinizdedir! Sunmuş olduğu hizmetler ile sektörde bir numara olmayı başaran şirketimiz sayesinde buzdolabı sorunlarını kafaya takmanıza gerek kalmaz. Çok kısa sürede sorunların çözülmesini sağlamak adına çalışıyoruz. Buzdolabında sık görülen ve nadir karşılaşılan sorunları bile çözüme kavuşturmak konusunda harika bir iş çıkarıyoruz. Size bir telefon kadar uzağız. Hemen bizi arayın ve randevunuzu alın.

Buzdolabında Görülen Arızalar Nelerdir?

İzmir Balçova buzdolabı tamiri için farklı arızalar söz konusu olabiliyor. Her ne kadar her buzdolabı farklı olsa da ve bozulma nedenleri değişkenlik göstergese de en çok karşılaşılan buzdolabı bozulma nedenleri arasında şunlar yer almaktadır:

  • Buzdolabının soğutma yapmaması,
  • Buzdolabı kapak arızaları,
  • Buzdolabı su sızdırması,
  • Buzdolabı ışık arızaları,
  • Buzdolabı gürültü yapması,
  • Buzdolabının karlama yapması,
  • Buzdolabının altının soğutması üstün soğutmaması gibi sorunlarla sıkça karşılaşmaktayız.

Aynı görülen sorun altında bile yatan farklı nedenler olabiliyor. Bu nedenle kişilerin mutlaka sorun tespiti yapılması için yetkili servisle iletişime geçmesi gerekiyor. Neden bilinmeden buzdolabına müdahele edilmesi halinde bu durum buzdolabının hepten bozulmasına neden olabiliyor. Bu nedenle profesyonel olmayan kişilerin herhangi bir müdahalede bulunması tavsiye edilmiyor.

Buzdolabı Altı Soğutuyor Üstü Soğutmuyor

İzmir Balçova buzdolabı servisi telefon numarası arayan kişiler hemen bizimle iletişime geçerek sorunlarına bir çözüm bulabilirler. Buzdolaplarının alt kısımlarında soğutma varken üstte olmayan soğutma can sıkıcı olabilir. Bu durum üstte yer alan besinlerin çabuk bozulmasına neden olabilir. Kişilerin önce üst tarafta yer alan kapak butonunu kontrol etmesi gerekir. Bu butona basılı olmadığından emin olun. Bunun dışında defrost rezistansında bazı bozulmalar söz konusu olabilir. Bu durumda üst tarafta soğuma meydana gelmez. Yetkili servisin bakması gerekir. Buzdolabı içinde sirkülasyonun bozulmasına neden olan durumlarda bu eşitsiz duruma yol açabilir. Bizimle iletişime geçerek buzdolabında neyin bu soruna neden olduğunu hemen öğrenebilirsiniz. Uzman servisimiz harika hizmetiyle sizi memnun bırakacak.

Buzdolabı Soğutma Yapmıyor

İzmir Balçova buzdolabı yedek parça ihtiyacı genellikle buzdolabının soğutma yapmaması halinde ortaya çıkmaktadır. Şebeke elektriğinde özellikel git gel sorunu olduğu zaman bu sorun yaşanıyor. Aşırı akımlara karşı kendini koruyamayan buzdolabında bu sorun görülebiliyor. Motor kitlenmesi ve motor ısısında problemler nedeniyle de buzdolabında soğutma sorunları ortaya çıkmış olabilir. Bu gibi durumlarda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Buzdolabının soğutmaması dert değil. Hemen bizi arayarak sorun tespit ve tamir süreçlerine geçebilirsiniz. Tamir için uygun bir ücret ödeyecek, aldığınız hizmetten memnun kalacak ve buzdolabınızın yeniden eskisi gibi çalışmasını sağlayacaksınız. Bütün bunlar ve hatta daha fazla avantajdan faydalanmak mümkündür. Yiyeceklerinizi bozulmaktan kurtarmak için hemen bizi arayın!

Buzdolabında Su Sızıntısı Var

İzmir Balçova buzdolabı tamir ustası çağıran kişilerden bazıları buzdolabından gelen sudan çok rahatsız olduklarını dile getirirler. Su sızıntısı problemi yaşanması gerçekten can sıkıcı olabilir.  Bu problem genellikle buz çözme fonksiyonundan sonra ortaya çıkar. Su aslında bu kısımdan gelir. Normalde çalışan bir buzdolabında bu kısımdan gelen su kontrol altına alınır. Ama özellikle su kanalında sorunlar olması bu suyun dışarı sızmasına neden olabilir. Dışarı sızan su fark edilmediği zaman üzerine basan bir kişinin düşerek ciddi yaralanmasına sebebiyet verebilir. Yani aslında görüldüğünden daha tehlikeli bir sorun olabilir Buzdolabı su kanalında sıkça bozulmalar görülür. Uzman ekibimiz kanalda yer alan tıkanıklık başta olmak üzere diğer sorunların çözülmesi için elinden geleni yapar. Sorunları giderir ve sizlere daha ilk gün gibi çalışan bir kanal sunar. Bu sayede su sızıntısı sorununa veda etmiş olursunuz. Buz çözme mekanizmasını artık güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Buzdolabı Kapısında Sorun Var

İzmir Balçova buzdolabı servis hizmeti alırken insanların sıkça belirtmiş oldukları sorunlar arasında kapı problemleri geliyor. Kimi kapı kapanmazken kimi kapı açılmıyor ya da açma kapama sırasında zorluk çıkarılabiliyor. Bu gibi durumlar can sıkıcı olabilir. Daha kötüsü kapının hepten kullanılmasını engelleyebilir. Kapı contalarında arızalar özellikle buzdolabının uzun süre kullanımında ortaa çıkmaktadır. Eski buzdolaplarında sıkça görülen bir problemdir. Buzdolabı contaları buzdolabının sağlıklı çalışması için etkili rol oynayan bir elemandır. Contada problem olması kapının da kapanmasını engeller ve sorunlara neden olur. Yetkili servisimiz contada hangi problemlerin olduğunu hemen tespit edebilir. Contanın tamamen değiştirilmesi gereken durumlar olabileceği gibi, farklı işlemlerin yapılması da gerekebilir. Uzman ekip kadromuz hangi işlemin yapılması gerektiğini hemen tespit eder ve gerekeni yapar. En kaliteli malzemeleri kullanarak hizmet veriyoruz. Aldığınız hizmet sonrasında buzdolabı contası değişiminden sonra adeta yeni bir buzdolabına sahip oalcaksnız! Buzdolabınızın kapağı eskisinden çok daha iyi olacak!

Buzdolabı Karlama Yapıyor

Buzdolabından çıkardığınız yiyeceklerin üzerinde can sıkıcı karlanmalar görebilirsiniz. Sanki buzdolabı dondurucu gibi çalışmaktadır. Bu durum yiyeceklerin bozulmasına, onların yenmeyecek duruma gelmesine neden olabilir. Karlama yapan buzdolabında çalışma problemi olduğu açıktır. Buzdolabının arızalı olduğunu gösteren ilk belirtiler arasında yer alır. Genellikle problem radyatörden kaynaklanmaktadır. Şirketimiz sizlere en iyi radyatör bakım ve değişim hizmetlerini sunar. Radyatör temizlenmesi, tıkalı kanalların açılması gibi sunduğu harika hizmetleri sayesinde artık bir daha karlama problemi olmaz. Teknolojik ekipmanlar, kaliteli malzemeler ve uzman bilgisini bir araya getiren şirketimiz sayesinde aldığınız hizmet kalitesine hayran kalacaksınız. Buzdolaplarının her bir parçası için yüksek kaliteli hizmet veriyoruz. Aldığınız hizmetten sonra karlamadan eser olmaz ve buzdolabınız yeni gibi olur!

En Uygun Fiyatlı Buzdolabı Tamir Fiyatlarına Ulaşın

Buzdolabınızda karşınıza çıkan sorun ne olursa olsun, önemli değil, bizler bu sorunları tespit etmek ve bu sorunlara en kestirme yoldan çözüm bulmak için varız. Tamir yaparak buzdolaplarının ilk gün ki olmasını sağlıyoruz. Hem de bunu yaparken sizden çok para istemiyoruz. İzmir Balçova buzdolabı servisi fiyatları asla cepleri yormaz. Çünkü her bütçeden insanın kaliteli tamir hizmetleri alması gerektiğini düşünüyoruz. Eğer ben de kaliteli hizmet almak isterim derseniz hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Buzdolabı hizmetimiz sayesinde buzdolaplarında görülen sorunlara veda edersiniz. Ayrıca bakım hizmetlerimiz sayesinde herhangi bir şey ters gitmeden, ters gidebilecek durumlara engel olabilirsiniz. En iyi önlem bakım yaptırmaktır. Zengin ürün hizmet seçeneklerimiz ile sizlere her zaman aradığınız hizmeti sunar, sizleri zorlu problemlerden kurtarırız. Hemen bizi arayın ve uzman ekip üyelerimize neden hizmet almak istediğinizi kısaca belirtin.

Call Now ButtonTıkla Servis Çağır